Haber

Javier Marias’ın yeni kitabı yayımlandı

Javier Marias’ın yeni kitabı Tomas Nevinson, okuyucunun beğenisini kazanan Berta Isla’nın ardından yayımlandı.

2.Dünya Savaşı başlamadan önce biri kurgu diğeri gerçek olan iki erkek Hitler’i öldürme fırsatına sahipti. Javier Marias, yeni kitabında bu gerçeğe dayanarak Öldürmeyeceksin’in hikayesinin temeline iniyor. Marias’ın yeni kitabının anlatıcının söylediği gibi “hedefinizin kim olduğuna bağlı olarak, öldürmenin çok aşırı veya çok zor ve adaletsiz olmadığını görebilirsiniz.”

Berta Isla’nın kocası Tomas Nevinson

prednisolon pferd kaufen

, gizli servislere geri dönmenin cazibesine kapılır. 1997’de, bir süre uzak kaldıktan sonra, on yıl önce IRA ve ETA tarafından yapılan saldırılara katılan bir şüpheliyi aramak için kuzeybatıdaki bir şehre gitmek üzere görevlendirilir.

Roman, yapılabileceklerin sınırları ve kısıtlamaları, en büyük kötülükten kaçınmanın getirdiği leke ve bu kötülüğün ne olduğunu belirleme mücadelesinin derin bir yansıması. Tarihsel terörist saldırıların arka planına karşı, Tomas Nevinson aynı zamanda her şeyi çoktan yaşamış birinin başına gelenlerin ve görünüşe göre daha kötü hiçbir şeyin olamayacağının hikayesi.

Tomas Nevinson’un yayımlanmasının ardından yazarın Türkiyeli okurları da büyük bir merakla yazarın yayımcısı Yapı Kredi Yayınları’nın kitabı ne zaman Türkçe’ye kazandıracağını beklemeye başladı.

Yazar
Dinozor Haber
Dinozor'un gözünden kültür, sanat ve edebiyat alanındaki güncel haberlerin editörü.

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir Cevap Yazın